1. Descrierea site-ului www.domeniileadaclisi.com:

WWW.domeniileadaclisi.com este site-ul de internet (website) al producatorului roman de vinuri Domeniile Adamclisi S.R.L. cu sediul in Mun. Bucuresti, Bdul. Decebal, nr.16, bl. S5, sc.3, et. 1, ap. 45, sector 3, inregistrat la Oficiul Registrul Comertului de pe langa Tribunalul Bucuresti sub nr. J40/11286/24.06.2005, avand C.U.I RO 17725399.

Vizitarea, folosirea sau comandarea produselor ce se regasesc pe site-ul www.domeniileadaclisi.com implica acceptarea Conditiilor de Utilizare ce vor fi detaliate mai jos.

  1. Elemente definitorii

Urmatorii termeni vor insemna:

Cumparator – persoana fizica, persoana juridica sau alta entitate juridica ce emite o Comanda.

Vanzator – societatea Domeniile Adamclisi S.R.L. cu sediul in Mun. Bucuresti, Bdul. Decebal, nr.16, bl. S5, sc.3, et. 1, ap. 45, sector 3, inregistrat la Oficiul Registrul Comertului de pe langa Tribunalul Bucuresti sub nr. J40/11286/24.06.2005, avand C.U.I RO 17725399.

Comanda – un document electronic ce intervine  intre Vanzator si Cumparator prin care Vanzatorul este de acord sa livreze Bunurile si Serviciile si Cumparatorul este de acord sa primeasca aceste Bunuri si Servicii si sa faca plata acestora.

Contract – contractul încheiat intre vanzator si cumparator în cadrul unui sistem de vânzări sau de prestare de servicii la distanţă organizat, fără prezenţa fizică simultană a vanzatorului si/sau a cumparatorului, cu utilizarea exclusivă a unuia sau a mai multor mijloace de comunicare la distanţă. Dovada incheierii contractului este comanda plasata de cumparator.

Bunuri si Servicii – orice produs sau serviciu, inclusiv documentele si serviciile mentionate in Comanda, care urmeaza a fi furnizate de catre Vanzator, Cumparatorului.

Drepturi de proprietate Intelectuala – texte, imagini, grafice, elemente de grafica web, scripturi know-how, dreptul de autor, drepturi de proiectare, drepturi de model, patente, marci inregistrate și orice alte date, sunt proprietatea societatii Domeniile Adamclisi S.R.L. și sunt protejate conform Legii drepturilor de autor și legilor privind dreptul de proprietate intelectuală și industrială. Folosirea fără acordul scris a oricaror elemente de pe site-ul www.domeniileadaclisi.com sau a oricaror elemente enumerate mai sus se pedepseste conform legilor in vigoare.

  1. Varsta minima

Varsta minima pentru comanda este de 18 ani, impliniti la data la care se face comanda.

  1. Cum comand pe www.domeniileadaclisi.com

Vizitatorul trebuie sa aleaga vinurile pe care doreste sa le primeasca, in cantitatea dorita, dupa care completeaza adresa de livrare.

In urma finalizarii comenzii, in cazul in care apare vreo neclaritate, echipa domeniileadaclisi.com realizeaza o confirmare telefonica, discutie in cadrul careia se stabilesc coordonatele exacte pentru livrare.

Plata prin card

“Pentru plata cu cardul, tranzactia va aparea pe extrasul de cont cu numele domeniileadamclisi.com

Modalitati de livrare

Pentru comenzile lansate dupa ora 13:00 nu garantam expedierea lor in aceeasi zi. Produsele comandate de dumneavoastra vor fi livrate exclusiv prin curier rapid (maxim 72 de ore din momentul confirmarii comenzii).

Transport gratuit pentru comenzi cu livrare in Bucuresti.

Transport inclus in pret pentru comenzi de minim 300 lei cu livrare in tara. Pentru comenzi mai mici de 300 lei cu livrare in tara, transportul se achita separat si insumeaza 40 lei.

Livrarea produselor se va face dupa confirmarea platii.

Pentru comenzile privind livrarea in afara tarii, costurile se calculeaza in functie de cantitate/destinatie si se transmit separat, prin e-mail, suplimentar fata de pretul afisat pe site.

  1. Cum platesc comanda facuta pe www.domeniileadaclisi.com

Prețurile prezentate pe www.domeniileadaclisi.com includ TVA (20%).

Prețul de achiziție prezentat pe factură va fi același cu cel prezentat pe site la momentul achiziției, preț la care se va adaugă și costurile de livrare, costuri ce vor fi achitate separat de catre cumparator.

Plata produselor se efectuează în numerar/cash, la livrarea produsului sau prin credit/debit card la data plasarii comenzii online.

  1. Responsabilități privind produsele

Societatea Domeniile Adamclisi S.R.L. nu își asumă responsabilitatea și nu poate fi facută responsabilă pentru orice pagube apărute prin folosirea produselor achiziționate prin intermediul acestui site, în alte scopuri decât cele menționate de producător.

  1. Returnarea produselor

Returnarea produselor se poate efectua in 14 zile în conformitate cu dispozitiile OUG 34/2014 privind drepturile consumatorilor în cadrul contractelor încheiate la distanta cu profesioniştii.

Cumparatorul are dreptul sa notifice in scris vanzatorul ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 14 zile lucratoare de la primirea produsului sau, in cazul prestarilor de servicii, de la incheierea contractului.

Conform Ordonantei nr. 34/2014, cumparatorul suportă doar costurile directe legate de returnarea produselor, cu excepţia cazului în care vanzatorul acceptă să suporte acele costuri.

Cumparatorul va returna produsele in aceleasi conditii in care le-a primit, vanzatorul avand dreptul de a refuza returnarea acolor produse aflate intr-o stare necorespunzatoare.

  1. Date personale

Conform cerinţelor Legii nr. 677/2001 pentru protecţia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal şi libera circulaţie a acestor date, modificată şi completată şi ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal şi protecţia vieţii private în sectorul comunicaţiilor electronice, Domeniile Adamclisi S.R.L. cu sediul in Mun. Bucuresti, Bdul. Decebal, nr.16, bl. S5, sc.3, et. 1, ap. 45, sector 3, inregistrat la Oficiul Registrul Comertului de pe langa Tribunalul Bucuresti sub nr. J40/11286/24.06.2005, avand C.U.I RO 17725399 are obligaţia de a administra în condiţii de siguranţă şi numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizaţi despre dumneavoastră, un membru al familiei dumneavoastră ori o altă persoană.

Scopul colectării datelor este: finalizarea comenzilor efectuate de Cumparator sau  primirea de comunicari comerciale din partea domeniileadaclisi.com (newsletter) in cazul in care, in formularul de comanda, Cumparatorul a acceptat acest lucru.

Sunteţi/nu sunteţi obligat(ă) să furnizaţi datele, acestea fiind necesare finalizarii comenzilor efectuate de Cumparator sau  primirea de comunicari comerciale din partea domeniileadaclisi.com (newsletter) Refuzul dvs. determină neprelucrarea datelor de catre operator.

Informaţiile înregistrate sunt destinate utilizării de către operator şi sunt comunicate numai următorilor destinatari: persoanelor care gestioneaza situl, reprezentantilor societatii Domeniile Adamclisi S.R.L.,partenerilor comerciali, autoritatilor publice.

Doriţi să primiţi informaţii despre produsele, serviciile, evenimentele etc. oferite de, Domeniile Adamclisi S.R.L. cu sediul in Mun. Bucuresti, Bdul. Decebal, nr.16, bl. S5, sc.3, et. 1, ap. 45, sector 3, inregistrat la Oficiul Registrul Comertului de pe langa Tribunalul Bucuresti sub nr. J40/11286/24.06.2005, avand C.U.I RO 17725399

□DA □NU

Conform Legii nr. 677/2001, beneficiaţi de dreptul de acces, de intervenţie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale şi dreptul de a vă adresa justiţiei. Totodată, aveţi dreptul să vă opuneţi prelucrării datelor personale care vă privesc şi să solicitaţi ştergerea datelor*. Pentru exercitarea acestor drepturi, vă puteţi adresa cu o cerere scrisă, datată şi semnată la societatea Domeniile Adamclisi S.R.L. cu sediul in Mun. Bucuresti, Bdul. Decebal, nr.16, bl. S5, sc.3, et. 1, ap. 45, sector 3, inregistrat la Oficiul Registrul Comertului de pe langa Tribunalul Bucuresti sub nr. J40/11286/24.06.2005, avand C.U.I RO 17725399.

De asemenea, vă este recunoscut dreptul de a vă adresa justiţiei.

Datele dumneavoastră nu vor fi transferate în străinătate.

Dacă unele din datele despre dumneavoastră sunt incorecte, vă rugăm să ne informaţi cât mai curând posibil.

_______________________________________________________________

Observaţie:

*orice persoană are dreptul de a se opune, pentru motive legitime, la prelucrarea datelor ce o privesc. Acest drept de opoziţie poate fi exclus pentru anumite prelucrări prevăzute de lege (de ex.: prelucrări efectuate de serviciile financiare şi fiscale, de poliţie, justiţie, securitate socială). Prin urmare, această menţiune nu poate figura dacă prelucrarea are un caracter obligatoriu;

*orice persoană are, de asemenea, dreptul de a se opune, în mod gratuit şi fără nici o justificare, la prelucrarea datelor sale personale în scopuri de marketing direct.

Modalitatea de informare „verbal” se utilizează, în mod excepţional, în situaţia în care nu se poate realiza informarea în alte modalităţi (ex: informare prin intermediul convorbiri telefonice, dacă acestea sunt înregistrate).

  1. Revizuiri ale acestor Conditii de Utilizare

Domeniile Adamclisi S.R.L. poate, in orice moment si fara notificare prealabila, sa revizuiasca aceste Conditii de Utilizare prin actualizarea acestora. Sunteti obligat sa respectati oricare si toate astfel de revizuiri si de aceea va trebui sa vizitati aceasta pagina a site-ului nostru in mod periodic pentru a lua la cunostinta Conditiile de Utilizare actualizate.

10. Comunicare

Programul de lucru pentru comunicarea telefonica este de Luni pana Vineri intre orele 9 si 18:00 exceptand sarbatorile legale.

Timpul maxim de raspuns pentru solicitarile trimise pe email este de 24 ore in timpul zilelor lucratoare.

Conform Ordinului ANPC 72 PE 2010, ART.2, ,,Toţi operatorii economici care administrează site-uri de vânzări, preluare comenzi on-line şi/sau publicitate la produse şi/sau servicii, la serviciile turistice, de comercializare de pachete de servicii turistice sau bilete de avion, inclusiv e-commerce (comerţ electronic), sunt obligaţi să prezinte pe prima pagină a site-ului (home page) un link vizibil către adresa oficială de web a Autorităţii Naţionale pentru Protecţia Consumatorilor (www.anpc.gov.ro), denumit PROTECŢIA CONSUMATORILOR – A.N.P.C.”